علی‌اف: بایدن روابط واشنگتن و باکو را وارد بحران کرد حزب‌الله: نوعی تسلیم شدن از سوی دولت لبنان در مقابل اقدامات اسرائیل وجود دارد ادعای تل‌آویو: به حفظ آتش‌بس لبنان متعهد هستیم وزیر امور خارجه ارمنستان: تقریباً روزانه با تهران و مسکو در ارتباط هستیم رویترز: حماس بر غزه مسلط است روسیه: ترامپ توانایی توقف سیاست بدخواهانه آمریکا در اوکراین را دارد ۲ کشته در حمله با چاقو در آلمان موافقت اغلب بزرگسالان آمریکایی با اخراج مهاجران در پی لغو قرارداد با روسیه؛ سوریه بندر طرطوس را باز پس گرفت دیدار زلنسکی با رئیس رژیم صهیونیستی گروسی: دولت ترامپ مایل به دستیابی به توافق تازه با ایران است ارتش آمریکا هزاران نیروی دیگر به مرز با مکزیک اعزام می‌کند دوحه: مذاکرات درباره مرحله دوم آتش‌بس در غزه شروع شود حماس: هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و اسرائیل به سطح فاجعه‌باری رسیده است احتمال توافق وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر کاهش تحریم‌های سوریه
دست رد مرکل به سینه پنس؛

آلمان درخواست آمریکا برای تنش‌زایی در کریمه را رد کرد

صدراعظم آلمان با رد درخواست معاون رئیس‌جمهور آمریکا برای تنش‌زایی در کریمه، از اعزام کشتی جنگی به دریای آزوف خودداری کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 09
کد خبر: ۶۲۳۲
به گزارش راهبرد معاصر ، در ادامه تلاش‌های ایالات متحده برای دامن زدن به تنش‌ها بین اروپا و روسیه، «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا از آلمان درخواست کرده بود که رزمایش دریایی در نزدیکی شبه‌جزیره کریمه برگزار کند.

مقامات مطلع که خواستند نامشان فاش نشود، می‌گویند در تاریخ 16 فوریه، پنس در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، از «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان خواسته بود که کشتی‌های جنگی خود را از طریق کانال بین کریمه و روسیه به دریای «آزوف» بفرستد و به مسکو نشان دهد که قدرت‌های غربی تسلیم آنها نمی‌شوند.

به نوشته وبگاه «بلومبرگ» مرکل اما با رد کردن درخواست پنس، ملاحظاتی را به نقل از «پترو پروشنکو» رئیس‌جمهور اوکراین برای او بازگو کرد. سخنگوی صدراعظم آلمان اما از ارائه جزئیاتی درباره دلیل مخالفت مرکل امتناع ورزید.

این منابع اما می‌گویند که مرکل به پنس گفته که زمانی تمایل داشته با همکاری فرانسه، یک کاروان دریایی را از طریق «تنگه کِرچ» به دریای کریمه اعزام کند اما پروشنکو تاکید کرده بود که این برای حل مشکل کافی نیست و او می‌خواهد که تنگه به‌صورت دائم باز باشد.

بر این اساس، فرانسه نیز ضمن مخالفت با این ایده، آن را تنش‌زایی «غیرضروری» توصیف کرد.

دست رد صدراعظم آلمان به سینه معاون رئیس‌جمهور آمریکا، بیش از پیش اختلافات اخیر برلین با واشنگتن را نشان می‌دهد، امری که از زمان خروج آمریکا از برجام و اعمال تعرفه‌های مضاعف بر کالاهای وارداتی از آلمان رخ‌نمایی کرد.
ارسال نظر